Start:Up Ljubljana

Ljubljana, podjetnim talentom prijazno mesto

Tehnološki park Ljubljana in Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije sta prevzela pobudo za vzpostavitev odprte promocijske platforme Start:up Ljubljana. Na ta način bomo v mestu in v Osrednjeslovenski regiji povezali in predstavili ključne programe za aktivacijo podjetniških talentov in zagon ter rast start:up podjetij. Projekt bomo uradno zagnali v sredo, 22. aprila 2015, ob 14. uri.

Na srečanju, ki bo potekalo v atriju Tehnološkega parka Ljubljana (Tehnološki park 19, II. nadstropje), bodo sodelovanje in namen projekta predstavili Iztok Lesjak, direktor Tehnološkega parka Ljubljana, Lilijana Madjar, direktorica Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije, dr. Maja Makovec Brenčič, prorektorica za področje prenosa znanja na Univerzi v Ljubljani in Bojan Hajdinjak, direktor Javnega zavoda Cene Štupar. Z nami bo tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković.

Srečanje bo tudi priložnost za pogovor in informacije o spodbujanju podjetniških aktivnosti v Osrednjeslovenski regiji ter izzivih s katerimi  se srečujemo na tem področju.


Piše: Barbara Boh

 

3132 Total Views 4 Views Today

DODAJ KOMENTAR

You must be logged in to post a comment.