Na dobrodelnem bowlingu zbrali 9.000 evrov

v_elementu_foto_Jorg_Ceglar

Sklad Uresničujmo želje, ki ga upravlja Humanitarno društvo Lions Klub Ljubljana Omnia, je v četrtek, 29. januarja 2015, organiziral že 9. dobrodelni bowling turnir.

V Areni se je zbralo 50 ekip, ki so se po Trkajevem uvodu – pesmi Bowli z mano (priredba Trkajeve uspešnice Dihi z mano) – pomerile v bowlingu. Eni izmed ekip se je pridružil tudi stand-up komik Andrej Težak Tešky, ki je odmor zapolnil s smehom, ob koncu pa je zbrane zabavala glasbena skupina Kranjci.

predaja_bona_foto_Jorg_CeglarPodjetja in posamezniki so ob prijetnem športno zabavnem popoldnevu zbrali 9.000 evov. Zbrana sredstva bodo namenjena mladim, ki izhajajo iz socialno in materialno ogroženih družin in se v procesu odraščanja soočajo z različnimi stiskami. V podporo in pomoč tem mladim bo Javni zavod Mladi zmaji v četrtnih mladinskih centrih pripravil sklop celoletnih aktivnosti za spodbujanje zdravega psihofizičnega razvoja z zaključnim športno motivacijskim taborom.

predaja_rokavic_foto_Jorg_Ceglar

Turnir se je zaključil s podelitvijo nagrad in predajo čeka, najboljši igralec pa je iz rok Tinkare Kovač prejel boksarske rokavice, ki jih je daroval Dejan Zavec. Udeleženci dobrodelnega dogodka so bili vedro razpoloženi in so tudi po uradnem zaključku nadaljevali s prostim bowlanjem in klepetom v prijetni družbi.

Ana Marinčič, koordinatorka Četrtnega mladinskega centra Šiška

Foto Jorg Ceglar

2953 Total Views 4 Views Today

DODAJ KOMENTAR

You must be logged in to post a comment.