Jesenske novosti PRIMSS-a

Primorsko svetovalno središče Koper (PRIMSS) v letošnjo jesen vstopa z obilo novostmi, ki jih predstavljamo tudi na novi spletni strani.

DSC_0516

Foto Bernarda Tajnšek

Prva novost središča, ki svojo dejavnost opravlja na Koprski ulici 18 v centru Izole, je izvajanje pravne pomoči za socialno ogrožene in študente (vsak delavnik od 8.00 do 16.00 na podlagi predhodno usklajenega termina). Poleg tega bodo na PRIMSS-u izvajali zaposlitvene in karierne delavnice, karierno svetovanje in coaching, raznolike aktivnosti Mreže MINVOS – mreže izobraževalnih NVO Slovenije, usposabljanja za učence, starše in učitelje ter tečaje angleščine in italijanščine za otroke.

Na PRIMSS-u bodo aktivno nadaljevali z usposabljanji za pridobitev naziva mediator in družinski mediator ter izvajanjem mediacije in družinske mediacije. »Zadovoljni smo, da se v jesen 2014 podajamo z novimi, razširjenimi in prenovljenimi dejavnostmi, ki jih iz leta v leto nadgrajujemo ter dopolnjujemo. Verjamemo, da se bodo naših aktivnosti še naprej udeleževali številni uporabniki. Veselimo se njihovih odzivov, saj prav z njimi širimo in izboljšujemo naše aktivnosti in projekte,« je povedala Barbara Kramžar, koordinatorka vsebin na Primorskem svetovalnem središču.

Kaj je coaching?

Coaching je interaktiven proces in učinkovito orodje za razvoj osebnih, poslovnih in strokovnih potencialov. Pri coachingu coach z uporabo posebnih tehnik sproži v klientu miselne procese, ki pomagajo peljati klienta iz trenutnega stanja v želeno stanje. Coaching pomaga ljudem doseči izjemne rezultate in zadovoljstvo na vseh področjih življenja in dela.

RR

3643 Total Views 2 Views Today

DODAJ KOMENTAR

You must be logged in to post a comment.