Aktivnosti urbane kulture za mlade

Pomladni ŠiškaFreestyle

Danes, v torek, 14. 4. 2015, se bo pred CUK Kino Šiška odvil tretji iz sklopa petih aktivnosti urbane kulture za mlade Šiška Freestyle. Šiška Freestyle je niz brezplačnih delavnic in dogodkov, ki potekajo v organizaciji Četrtnega mladinskega centra Šiška (Javni zavod Mladi zmaji), v sodelovanju s CUK Kino Šiška in ŠC Urban Roof, enkrat mesečno, od februarja do maja, z veličastnim zaključkom v juniju.
Mladi umetniki urbane kulture in ubranih športov bodo na ploščadi pred CUK Kino Šiška med 16. in 18. uro prikazali različne trike na »skejtu« in vsem zainteresiranim predstavili ta zanimiv ulični šport. Ob tem bodo izdelovali tudi skate objekt. Za glasbeno podlago bo skrbel DJ, vsi obiskovalci pa si bodo lahko za spomin izdelali značko po svoji zamisli.

DJam_foto_Polona_ErženDogajanje bo zabeleženo z videom in fotografijami, zato vabljeni, da se preizkusite tudi v vlogi režiserja, snemalca ali fotografa. Na dogodek vabljeni vsi, ki želite deliti svoje ideje, ustvarjati ali le preživeti čas v sproščenem vzdušju. Dogodek bo potekal v vsakem vremenu.


Piše: Vanja Krmelj | Foto: Polona Eržen

 

1070 Total Views 1 Views Today

DODAJ KOMENTAR

You must be logged in to post a comment.