Elvis Jackson verjamejo v …

Nov videospot in single I Believe in … v okviru promocije EP albuma Window

EJ photo Anhova bend akcija publika foto Aleksander Remec

Foto Aleksander Remec

Elvis Jackson so večni optimisti, usmerjeni v prihodnost z nasmehom na ustih. Tak je tudi aktualen single, videospot za novo pesem I Believe in …, ki svojega mesta ni dobila na prihajajočem novem albumu, zato pa je dobila svojo priložnost in izpostavljeno mesto na EP albumu ‘Window’.

»Pesem govori o človeku današnjega časa in o pomembni vrednoti, ljubezni. Saj v svetu, v katerem živi, po eni strani polnem neskončnih možnosti, najmodernejših tehnologij in nepotrebnega kiča,  po drugi strani pa praznem, brez pristnih človeških vrednot, kot so ljubezen in odnos do sočloveka, tava brez prave identitete in upanja. Prišli pa smo tako daleč, da je pasje življenje brez davkov boljše, bolj svobodno in bolj dostojanstveno od življenja večine ljudi in je ljubezen edino ter največ, kar jim je preostalo in jim/nam daje vero v boljši jutri,« so o pomenu pesmi spregovorili Elvisi.

‘I believe in …’ se glasbeno poigrava z idejo lahkotnega in pozitivnega reggae in pop ska zvoka, zapakirana na način, da bo vsem segla globoko v srca in nas razvedrila, navzela s pozitivno in brezskrbno energijo. Glavno vlogo v video uprizoritvi skladbe je odigrala   prijazna bostonska terierka Sai lastnice Ines. Da je vse potekalo, kot mora, pa je ob iskrivih idejah kitarista Bertota, obenem je sodeloval tudi pri montaži, poskrbela režiserka, scenaristka in montažerka Tina Istenič. Tokrat se je izkazala v preprostem in simpatičnem videospotu, kjer boste vašo okolico in člane skupine spoznali z drugačnega zornega kota! I Belive in.. je ponovno pesem z nalezljivim refrenom in lahko bi jo dali ob bok največjim hitom skupine, kot so Morning, This Time, Window …

Izid albuma spremljajo številnimi koncerti:

11.4. (A) ATTNANG-PUCHEIM/ Equalityfestival
18.4. (SI) NOVA GORICA/ Mostovna
19.4. (SI) KRANJ/ Trainstation squat
25.4. (SI) KAMNIK/ Kotlovnica
26.4. (SI) NOVO MESTO/ Lokalpatriot
30.4. (CZ) BRNO/ CARODĚJÁLES Fewst ( + The Hives, Waltari…)
1.5. (CZ) PRAGA/ Rock Cafe (+ Jaya The Cat)

RVMP

750 Total Views 2 Views Today

DODAJ KOMENTAR

You must be logged in to post a comment.